Beautiful friday!

ÄNTLIGEN fredag kan man ju säga! Helgen tågar in sakta men säkert, nog för att denna dag kommer vara skapligt händelselös. Skall tvätta till klockan fyra, sen ska jag & lillasyster storstäda ordentligt innan mamma kommer hem från storasyster. Nog för att jag antagligen kommer hinna åka till Niki innan hon kommer hem. Skönt med tanke på att det varit så jävla mycket bråk. Pausen vi har fått, och kommer få, från varandra kommer nog göra gott. Hoppas jag åtminstone.

Det enda negativa med just denna fredag är vädret! Det blåser som fasiken, och det är kyligt. Jag som hade hoppats på skitfint vårväder nu under helgen. Men men, drömma går ju. Magvärken är åtminstone borta, det är ju lite positivt. Och jag är nästan snuskigt sugen på öl idag, antagligen bara för att det är fredag. Och för att jag vet att det inte skall intagas några som helst alkoholhaltiga drycker idag.
Men livet är åtminstone underbart just för tillfället. Good day!

Puss!

Love at first sight?

Okej, nu har jag suttit hela kvällen och funderat på det här med "kärlek vid första ögonkastet". Jag undrar verkligen om man verkligen KAN, alltså fysiskt möjligt, uppleva det. Eller om det bara är ett rejält intresse som bubblar upp huxflux. Jag vill tro att man KAN uppleva det, jag har ju gjort det. Eller ja, upplevt den där känslan. Personen i fråga är ju fortfarande the one i want så att säga, det finns ingen annan. Jag ser ingen annan än honom, även om jag kanske borde göra det. Känns som att det är ganska dött race på den fronten liksom.. Men varför ska jag ge upp? Om det verkligen är äkta kärlek, då är det väl ändå värt att kämpa för, ellerhur?
ÄH; jag vet inte. Jag vet inte alls.. Jag har nog alldeles för mycket fritid, alldeles för mycket tid för att tänka. Men ändå, jag vill ju ha allt det där. Tryggheten, närheten, känslorna, värmen.. allt! Jag vill ligga i hans famn, i hans säng. Somna till ljudet av hans andetag, vakna upp av att han pussar en på pannan. Hålla honom i handen när man är ute och promenerar, skratta med honom, gråta med honom. Göra allting tillsammans med honom. Men det är nog ändå småsakerna som gör störst skillnad.

Och JAG VET att folk börjar tröttna som fan på att jag alltid babblar om honom. Men vad faaaan, jag kan inte hjälpa det. Han är beroendeframkallande. Han är som heroin. När man väl fastnat så ja, då är man fast. Man bara väntar och väntar, längtar och längtar efter nästa dos. Man vill bara ha mer och mer, och ännu mer. Jag hatar att det är såhär jag känner, men känslorna är väl det enda man inte kan styra eller kontrollera.
Och hur vet man när det är dags att kasta in handduken och bara ge upp alltihopa? När man får noll respons? När det känns helt meningslöst, när man kämpar och kämpar men ändå står kvar på samma ställe? Jag vet fasiken inte. Jag behöver nog hjälp, haha.
Jaja, var sak har sin tid.. Jag är åtminstone inte redo att ge upp ännu. Inte förens han själv säger att det inte finns någon chans i hela helvetet. DÅ är det verkligen dags att ge upp.

Så nu till själva poängen, tror du att det finns något som kärlek vid första ögonkastet?

AJ MIN MAGE!

Jävligt värt liv man har! Ether Saga Online börjar bli uttråkande! Jag saknar WoW som fan! Och jag har blivit världens nöööörd, men det skiter jag i. Vad sjutton annars skulle jag underhålla mig med liksom? :P

Och min mage gör fett ont, igen! Jag dödar seriöst gud om jag får mensvärkar IGEN! Jag pallar inte med skiten, jag orkar inte bli sängliggande hela helgen, det är så jävla ovärt. Nog för att det inte direkt kommer hända något speciellt, men ändå.. Man vill ju kunna resa på sig utan att man vill dö.
Och ja, jag vet inte.. Saker och ting.. jag vill bara ha rätsida på allting. Snurr snurr snurr!


Jag saknar dig, förbannat jävla mycket!

Strandklänning.

Jag har blivit heeeelt och totalt förälskad i just denna klänning från Halens (finns även hos bubbleroom). Endast 149:- för åtta klänningar i en. Helt sjukt smart grej. Man kan förändra utseendet på den lite hur som haver. Skitsmart! Känns nästan som att man borde införskaffa sig en nu till sommaren.






Dagens låt:

När jag ändå håller på kan jag ju passa på att slänga in Dagens Låt också ;)

Volbeat - the gardens tale

O T R O H E T!

Jag hatar, verkligen H A T A R, att jag har blivit så förbannat jävla svartsjuk!! Jag brukade inte vara sån här förut, men nu helt plötsligt bryter jag i princip ihop helt och hållet så fort någonting som rör en annan tjej dyker upp. Jag förstår inte ens varför.. kanske för att jag vet att jag förlorar så jävla enkelt. Men nej, jag borde inte bry mig. Jag är singel, han är singel. Livet går vidare. Men ja, jag vet inte.
Jag antar att otroheten i förhållandet innan har gjort mig ännu mer osäker än vad jag var innan. Jag menar, hur fan går man vidare när man blivit sviken på det värsta sättet av alla? Jag vet inte vad just du tycker, men jag har skitsvårt att släppa såna "traumatiska" upplevelser (som min läkare så fint skulle uttrycka det).
Men det är fan inte okej alltså.. otrohet menar jag då. Vad fan tänker man på egentligen? När man verkligen V E T att man har någon i sitt liv, som man påstår att man älskar, som älskar en tillbaka. Som ligger hemma och väntar på att den andre skall höra av sig, komma förbi osv.. Vad fan driver en människa till att begå något så förbannat idiotiskt?! Jaja, jag vet dock inte. Har ju inte suttit mig själv i den skiten (ännu!!). Och ja, jag är alltid negativ när det gäller mig själv. Men det kan bero på att jag är ungefär världsmästare i att förstöra för mig själv, och förstöra mina förhållanden.

Så jag frågar er som läser, vad tror du är den drivande orsaken till otrohet?

HEJ EGO!

Lala, i brist på liv så lekte jag modell xD

     
                                   

My angel!

WAH WAH WAH! Jag känner mig helt sjukt glad inombords just nu.. Jag fattar inte alls riktigt vad jag har gjort för bra i mitt liv för att ha förtjänat en människa som Niklas. Han är verkligen.. the one! Även om det inte är i ordets rätta mening om man ser det så. Men ja, han kommer alltid att vara mannen i mitt liv, ingen kommer någonsin kunna ta hans plats. No matter what så kommer HAN alltid först! Vi har världens underbaraste relation, äktenskap, eller vad folk nu vill kalla det, haha. Så fort det händer något skoj, ringer/smsar vi varandra. Händer det något tråkigt är det samma sak. Det går aldrig en enda dag utan att vi hör av oss till varandra.
Och aldrig någonsin har jag kännt sån värme, tillit och kärlek till en annan människa som jag gör till honom. Vi räknar alltid med varandra när saker och ting skall hända. Vi planerar våran framtid tillsammans, haha. När man skriver ner det såhär låter vi verkligen som världens mest perfekta par. Om det ändå vore så väl ;)

Vart han än flyttar så lovar jag att jag följer med, han är den enda jag kan tänka mig att bo tillsammans med. Åtminstone för tillfället. Och så skall det bli, när var och hur återstår ju att se.
Yey, sentimentalitet såhär på kvällskvisten är fan underskattat. Visserligen är det ju oftast NU jag är som mest vaken i huvudet, haha. Jaja, nog snackat.

DU är mitt allt, min värld, my angel Niklas! I love you! <3

  

Dagens låt:

Dead by April - Painting Shadows.

Painting Shadows.

Hela världen känns helt.. ovärd just nu. Jag har inte gjort något nyttigt överhuvudtaget idag, bara suttit och spelat Ether Saga Online. Och gick bara upp TVÅ levlar på en hel dag! Helt jävla värdelöst egentligen! Men men, har man inget liv så har man inget liv.
Skulle vara duktig som faaaan och tvätta hela dagen idag, kliver upp och fixar morgonkaffet och tänker efter lite.. FAN I HELVETE, jag har ingen nyckel så jag kommer in i tvättstugan. Försökte få tag på Kalle som totalvägrade svara i telefon. Jahopp, det var bara strunta i tvättstugan och.. ja.. boka om den. Ett kort pass imorgon på förmiddan sen ett längre på fredag. Kul liv på en fredag. Men det blir väl åtminstone västerås på eftermiddagen/kvällen eller sååå.. Palla vara här i Sura liksom, vääääääääääärdelöööööööööööööööest!

Jaja, nu skall jag följa med lillasyster ner på centrum.

Puss!


Should I stay or should I go?

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH, jag vet fan inte alls vad jag skall göra. Ska jag strunta i hela situationen och försöka gå vidare, eller ska jag stanna kvar och se vad som händer? Jag hatar, hatar, hataaaaaaaaaar det här! När man inte alls vet vad man har att vänta, om det ens är värt att kämpa eller om man kanske bara borde ge upp.
Jag fick ju höra ett och annat idag, kanske inte direkt önskat.. men jag tror nog att det behövdes. När jag läste smset insåg jag verkligen hur larviga vi måste framstå när folk utifrån lyssnar på oss. Men jag vet inte, jag är inte riktigt redo att släppa taget, jag menar.. TÄNK OM! Det finns alltid ett "tänk om..".
Men ge mig en, två eller tre anledningar att stanna, du vet att du har mig när du vill..

Nattsnack, yes siiiiiiir! NU ska jag spela bli Ether Saga Online.

Puss!

Legend of the seeker!

JUSTJA!! Jag kom på huxflux att jag verkligen borde tipsa om världens absolut bästa serie! Min och Nikis drog, det är helt enkelt våran grej.
Serien är baserad på böckerna "Sanningens Svärd" av Terry Goodkind. Vi ser Craig Horner som Richard Cypher (the seeker), Bridget Regan som Kahlan (motherconfesser) och Bruce Spence som Zeddicus Zul Zorander. Utöver dom tre huvudkaraktärerna ser vi också Darken Rahl (Craig Parker) som "the evil one", för alla serier behöver ju en sån ;)
Mer om själva serien tänker jag fasiken inte avslöja, MEN SE DEN!! :D

Dagens låt:

Sonic Syndicate - Denied

Home is?

Man brukar väl säga "home is where your heart is" eller något i den stilen. Men om man har sitt hjärta på olika platser, betyder det då att hemma är lite sisådär överallt? Här hos mamma är ju dock inte hemma för min del, även om mitt hjärta finns här. Eller åtminstone en del av det. Jag känner mig bara som en tillfällig gäst jämt när jag är här, jag känner mig verkligen inte som en del av den här "familjen". Jag blir aldrig medräknad i deras planer osv, bara för att jag flyttade hemifrån en gång.. Men när man flyttar, betyder det automatiskt att man inte är en del av familjen, eller är det bara min familj som är så?
Jag vet faktiskt inte, och jag orkar inte bry mig just nu heller. Jag tänker inte slösa tid på att försöka bli accepterad här för den jag är, för det kommer aldrig hända. Då kan jag lika gärna fokusera på saker som gör mig glad, som får mig att må sjukt bra och vilja bli en bättre människa. Om det nu är möjligt, haha.
Och så kämpar jag för fullt med att försöka få tag på en lägenhet i Västerås igen, då jävlar anamma blir det andra bullar! Då kan man verkligen börja om från början till en viss del, tillsammans med Niki. Åh, jag har världens planer för hur jag vill att det skall se ut, sen om det blir så eller inte är ju en hel annan femma. Men bara vänta och se vad som händer och sker.

Nu; dricka upp kaffe och lite sånt därnt.

Puss!

Sentimental!

Back in tha hood så att säga. Urtrist och jag hatar det något förbannat!! Ångest så fort bussen närmade sig Surahammar vill jag lova, jag vill bara tillbaka till Västerås. Det är där jag hör hemma, det är där allting jag älskar finns. (Eller ja, det mesta åtminstone).
Har varit en sjukt bra tid hos Niki & Pia åtminstone, mitt andra hem. Jag älskar att jag har en tillflyktsort när allting blir sådär jobbigt, när allting håller på att rasa samman. Där kan jag alltid vara mig själv!
Jaja, orka sentimentalitet just nu liksom. Och det där ordet var ju.. ja.

Jag vill ha helg igen, bara för att få åka iväg. DOCK, hör och häpna, blir det minsann en nykter helg eftersom Niki har högskoleprovet på lördag och jag har helt tappat lusten. Speciellt efter fredagens bravader. Helt jävla kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaos! Men förlååååt du-vet-vem för allting!

Fridaaaaaaaaay!

Yes, helgen har kommit till oss igen, helt underbart! Det innebär att Niki är ledig från AMA och jag slipper sitta här ensam som världens tönt, haha. Ska iallafall snart sätta på mig braller och ta bussen ner på staden för att möta upp honom. Trevlans. Även om det suger fettapa att åka buss ensam, men vad fan, det är ju en sträcka på typ.. fem minuter så jag överlever. Lala.
Återstår att se vad kvällen har att erbjuda för spännande äventyr. Något riktigt kul håller man tummarna för, allting bara för att få glömma den sugiga jävla vardagen man lever för tillfället. Och TACK JACOB för att du dissar ;P

ÅHÅÅÅ, kan klockan ticka framåt liiite fortare så blir jag glad, tacktack! Jag ska ju inte möta niki förens typ.. halv tolv-tolv. Tror jag. Livet s u g e r!

Puss!

L I F E . S U C K S!

Livet suger, vad mer finns att säga just nu? Min "kära" mor gick över gränsen igår och slängde i princip ut mig, allt för ett par jävla byxors skull! M O G E T!! Tur att man har Niki och Pia i sitt liv åtminstone så man har någonstans att ta vägen när hela världen rycks undan. Men men, livet går la vidare och jag mår toppen när jag är här, bästa stället på jorden!

Och jag är så sjukt förvirrad, jag vet inte alls vad som är på gång att hända, om något ens kommer att hända. Det enda jag vet är att jag är sjukt jävla kär, för kär nästan känns det som. Jag vill bara ha respons, jag vill veta vad DU vill och känner också. Vi är ju faktiskt två stycken i situationen. Tänk om du bara kunde ta dig tid att förklara, säga hur allting ligger till. Jag orkar inte bara kämpa och kämpa för absolut ingenting alls..

THE SIMS 2

Mitt nya beroende (bortsett från cigaretter, kaffe & WoW) måste ju absolut vara The Sims 2! Jisses, jag & lillasyster kan sitta och turas om att spela dagarna i ända. Ganska läskigt om man tänker efter, man fastnar verkligen helt och hållet, man pysslar med gubbarna och husen osv osv osv. Helt underbart kul, men ja, jag vet inte.. Jag spelar ju nästan aldrig på någon av mina familjer, jag gör bara nya hela tiden och bygger nya hus, haha.
Men men, det är ju visserligen DET som är det roliga med hela spelet. Själva relationerna gubbarna emellan bryr jag mig sällan om, pfft!
Jaja, om man skulle sova snart kanske så man orkar med morgondagen.

Puss!

Dagens låt:

Blutengel & Hocico - Eiskalte liebe

Nytt, igen!

Jahapp, jag som har så sjukt snabbt att tröttna på saker och ting har redan tröttnat på min design på bloggen. Nog för att jag för tillfället har tröttnat helt på bloggen också. Känns på något sätt inte alls lika kul längre, men men, sånt som händer. Allting i mitt liv går alltid i perioder så vad sjutton, varför inte detta?
Och jag har sån god lust att döda den som kom på att man måste lida av mensvärk, det är fan inte kul för fem öre. Och ont som faa-aan gör det ju också! Förstår inte alls meningen med att ha sådär ont och vara i princip sängliggande i en vecka, nejnej. Bort med skiten så blir alla lyckliga och glada.
Och helgen var toppenbra måste jag erkänna, även om saker och ting spårade ur lite i fredags, haha, men det var fett kul såhär i efterhand måste jag erkänna. Annars umgicks jag bara med Nikilove vilket i sin tur var heeeelt jävla wonderful! Jag känner mig så sjukt trygg när jag är med honom, som om ingen i hela världen kan göra mig illa. Jag älskar att vara med honom, aldrig en tråkig stund!

Jaja, röka nu och göra något annat. Heuheu.

Puss!

Och jag VET nu vad allting handlar om, och det gör mig sjukt rädd. Samtidigt som jag är så sjukt lycklig. Jag har som jag sagt till dig flera gånger, aldrig kännt såhär för någon förut. Jag vill aldrig känna såhär för någon annan än dig. Du gör mig knäsvag och jag får bamsefjärilar i magen så fort jag ser ditt namn. DU är den finaste som finns.


Dagens låt:

Dead by april - Losing you

Friday, I'M IN LOVE!

Fredagen är äntligen här, som man har längtat! Äntligen tillbaka till västerås och BÄSTABÄSTA NIKI! Guuuud vad jag har saknat honom! Och han behövs nu, mer än någonsin! Jag behöver bara få den här pausen från livet "här hemma" och andas annan luft. Jisses, jag känner mig nästan mer hemma hos honom & Pia än vad jag gör här. Men men, sånt som händer antar jag.
Skall snart ta tag i tvätten, även om det suger apröv och är bland det tråkigaste som finns så lovade jag ju mami att jag skulle ta hand om det eftersom jag inte kunde igår. Så det är väl bara sätta igång vid tio.
Nej, nu blire dricka upp kaffet och försöka förstå mig på hur den här jävla skit iPoden funkar!

Puss!

Fredagen den 13:e pt. 2!!

Jag upptäckte alldeles nyss att det är fredagen den 13:e imorgon, igen! Hur stor är egentligen chansen att detta "under" sker TVÅ månader i rad?! Alltså.. jag har lite småsvårt att smälta hela grejen, haha. Jag har nog aldrig, vad jag kan minnas åtminstone, varit med om detta fenomen under min livstid. Då är det väl bara vänta och se hur mycket otur man har imorgon ;P

Och så till något helt annat.. Förlåt för idag syster! Jag vet att du inte heller har det enkelt, men du har sån enorm styrka! Jag beundrar och avundas dig för att du aldrig verkar låta något get to you så att säga. Du står alltid med huvudet högt och båda fötterna på jorden. Jag önskar att jag vore som dig! Jag älskar dig, och det vet du!

Dagens låt:

Amduscia - Beyond the darkness

KBT?

Jahapp, nu var det minsann dags för Elliott att ha feber istället för Albin, så med andra ord sitter jag barnvakt, igen. Haha, har blivit en hel del umgänge med kidsen den senaste veckan, men jag älskart!
Och idag känner jag mig nästan flitig, har redan hunnit vara i stan hos överläkarn som knappt kan svenska och som drar sjukt mycket egna slutsatser om allting, men men.. Man får ju åtminstone lite hjälp. KBT-terapi nästa verkar det som, minus att man måste vänta MINST sex månader. Hah, man kommer ju fan hinna bli gammal & grå innan man får börja med den skiten. Men men, vad skall man göra?

Jaja, nu ska jag ut och röka och ringa och terra cissipissi!

Puss då!

Dagens låt:

Nomy - Cocaine

LOVE LOVE LOVE!

Nu är det minsann måndag igen, dags för ny vecka och nya uppgifter att utföra.
Helgen var toppenbra! Kalas för bror, andra chansen hos syster och sjukt mycket gos & bus med kidsen! Jag älskar verkligen läget! Suttit barnvak en stund idag (igen :P) eftersom Albin ligger hemma med nästan 40º feber :(
Han var helt slut och orkade knappt röra på sig, usch alltså. Man tycker så sjukt synd om dom när det händer, men samtidigt finns det ju ingenting man kan göra förutom att ta hand om dom. Han var extremt gosig idag också. Elliott med för den delen.
Dom bär på så jävla mycket kärlek så det finns fan inte. Man blir ju bara ÄNNU mer sugen på att skaffa egna kids när man är med dom två. Även om det inte alls är läge för det, men hur kan man låta bli att önska när man har två så jävla underbara varelser i sin närhet?
Jaja, nu skall jag ta en rökpaus.

Puss!

D E C E P T I O N!

ÅH, jag blev så glad, återigen, när jag upptäckte denna låt på datorn! Sjukt längesen man lyssnade på den och jag älskar den fortfarande. Sjukt udda, men sjukt bra!

LYSSNA OCH NJUT!!!

HUMOR!!

HAHAHAHAHAHA, det här är verkligen SÅ jävla min humor xD< /br>

Barnvakt

Yes sir, yes sir. Har suttit barnvakt sen strax innan tio och nu passar jag på att sno datorn en liten stund. Och Albin står brevid och frågar hela tiden "vad står det där?" samtidigt som vi lyssnar på gummibjörns låten, nåååådigt irriterande men vad sjutton.. allt för att göra kidsen glada :)
Jag verkligen avgudar dessa två underverk. Jisses alltså, finare killar finns nog inte på denna planet. Det underbaraste som finns måste nog vara när Elliott sitter i ens knä och lutar sig mot ens axel och gosar. SHIT! Det får en att längta något så fruktansvärt efter egna barn.
Och nu kom Elliott in i rummet och står och slår på min hand samtidigt som jag skriver så jag får sudda ungefär tiotusen gånger på en mening, men vad gör det om hundra år :)

NU blire kolla tecknat igen.

Puss!

Dagens låt:

Murderdolls - White wedding. O L D     T I M E S! :D

I love to say fuck!

Jahopp, livet rullar på antar jag. I all sin ära, eller inte! Livet är helt värdelöst för tillfället känns det som, vad man än gör så är det så sjukt jävla fel. Alla är helt överdrivet mensiga och gillar uppenbarligen att gnälla satan just nu. Men men, det är väl bara bita i det sura äpplet och ta emot skiten, jag menar.. någon måste ju bli syndabock.
Och det blir ingen flytt, skithelvete!! Jag tänker fan seriöst snart bygga mig en liten koja ute i skogen och bo där, känns som att dom andra alternativen börjar ta slut. FUCK FUCK FUCK är allting jag kan säga åt hela situationen. Men vad fan, livet går vidare.

Den här dagen känns nådigt ovärd, jag får aldrig något gjort känns det som. Men det kan ju bero på att jag inte alls vet vart jag ska börja. Det är så sjukt mycket saker jag borde ta tag i, och jag SKA! Jag kanske borde fundera på att skriva en lista på alla saker jag måste få gjorda och sen pricka av. Duger väl alltid att testa nya system. Jaja, nu ska jag koka mig min tredje kopp kaffe och.. göra något.

Puss!

Dagens låt:

Hocico - Forgotten tears

Liar, liar!

Jag fattar inte greeeejeeeeeeeeeeeeeeen!!!! Ofta det är något att bli sådär jävl sur för? Det är liksom inte hela världen, det går ju över fort som fan, ååh! Jag blir så sjukt jävla irriterad på att jag får ta all jävla skit hela tiden, fastän jag inte ens gör något. Jag är trött på att folk klagar och gnäller hela jävla tideen!
Och nu kanske våren ÄNTLIGEN börjar kika fram på riktigt, snön smälter bort fort som fan, fåglarna kvittrar sådär irriterande hela tiden och man behöver inte halka var tredje sekund. Jag älskart! Men våren är ändå jobbig, alla dessa jävla "vårkänslor" som ligger i luften. Alla som ska vara sådär snuskigt nykära och söta hela tiden, blä! (Okej, jag är fett svartis på det men ändå).

Och idag blire åka iväg och försöka fixa lägenhet, I L O O O O O V E IT! Så det är bara hålla tummarna för att det går vägen nu, annars flyttar jag fan ut i en liten koja i skogen eller något.

Puss!


Och tack för att du visade vad du verkligen tycker om mig idag. Nu är det dags att släppa taget. Jag menar, jag slänger ju bara ur mig falska ursäkter hela tiden. Tack tack :)

Dagens låt:

COMBICHRIST - BLUT ROYALE! <3

HIPP, HIPP HURRA!

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN LILLEBROR! Nu har du bara ett år kvar till bolaget och ungdomsåren är över på riktigt, haha ;)
Snart är du verkligen en av oss i 20+ ligan :P





UTMANING!

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4. Vad står det? jag har ingen bok i närheten juu!
2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid? en ful jävla blomma xD
3. Vad såg du senast på TV? nya avsnitten av 2½ män <3
4. Utan att se efter, gissa vad klockan är? 21:45 (HAHA, bra tidsuppfattning jag har med tanke på att klockan tamefan är 22:08)
5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu? my name is earl på tvn -.-
6. När du senast var ute, vad gjorde du då? gick hem från storasyster :)
7. Vad tittade du på innan du började med denna undersökningen? kollade runt lite grannaaaa
9. Drömde du något inatt? gjorde jag säkert
10. När skrattade du senast? haha, åt 2½ män, jake äger!!
11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu? HAHA, massa jävla tavlor och skit.
12. Har du sett något konstigt på sista tiden? mig själv i spegeln, hehuhehu!
13. Vad tycker du om den här utmaningen? fett tråkig men jag måsteee!
14. Vilken var den senaste filmen du såg? beckfilmen igår
15. Om du blev mulitmiljonär, vad skulle du köpa då? en lägenhet först och främst, sen fixa körkort och kirra bil!
16. Berätta något om dig själv som folk inte vet om: jag har aldrig åkt ambulans? xD haha
17. Tycker du om att dansa? på fyllan, yes!
18. George Bush? är en jäääävla tönt!
19-20.Vad ska dina barn heta, pojke respektive flicka? det behåller jag nog för mig själv ^____^
21.Skulle du någonsin överväga att bo utomlands? jatack! JAG VILL FLYTTA TILL L.A!
22. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten? "vad faaaaan gör DU här?!" xD
23. Vilka fyra personer vill du ska svara på dessa frågor? Storasyster, lillasyster, maria & mikaela

NEW DESIGN!

Hah, okej, nu ger jag upp med pillandet för denna gång. Jag är nog inte riktigt helnöjd med nya designen, men vad sjutton.. den får duga för tillfället. Jag var sjukt trött på den rosa. Men men, dröjer väl en sisådär.. två-tre veckor som max innan jag gör om allting igen, haha.
Men antar att det är sånt som händer när man inte har något liv, heuheu.

Puss!

Dagens låt:

Sabaton - Primo victoria

Home!

Shit alltså, jag är fortfarande helt hjärndöd efter helgens äventyr. Men det är det verkligen värt såhär i efterhand kan jag ju lova. Även om det samtidigt känns fett ovärt när man är helt slut i både huvud och kropp, men men.. Jag får ta igen det nu, ska tamefan lyckas hålla mig nykter ett tag nu. Om jag lyckas eller inte är la en helt annan femma.

Jag längtar bara så sjukt mycket efter att få flytta till eget igen, att få bygga om tryggheten från grunden. Starta upp från början igen, lära sig att leva helt ensam. Fyfan vad skönt det kommer bli. Fast sjukt läskigt samtidigt. Jag har ju hunnit vänja mig något sådär jättemycket att ha folk omkring hela tiden. Först med tanke på att Niki bodde hos mig, och nu har jag ju (TYVÄRR) bott hemma hos mamma ett tag. Jag bara lääääääääääääängtar tills jag har mitt eget hem.
Jaja, nu ska jag hitta på något annat.

Puss!

RSS 2.0