Starting over.

Niki har nog rätt i det han säger, om jag åker iväg och träffar honom så gör jag bara mig själv mer illa än vad det skulle göra gott. Men jag vill ändå träffa honm, jag behöver göra det. Allting är ju helt annorlunda nu, och jag måste verkligen få det där avslutet man aldrig fick förut. Jag måste verkligen reda ut vad fan det är jag egentligen känner inför hela situationen. Det är läskigt som fan, men om jag någonsin skall kunna gå vidare behövs det här.
Jag hatar att jag tamefan alltid lyckas trassla till allting, när jag väl lärt mig stå upp igen så ska jag sätta mig själv rakt ner i skiten ännu en gång. När fan i helvete ska jag lära mig egentligen?

ÅH; det är så tröttsamt att leva såhär. Jag vill verkligen förändra hela mitt liv, men jag vet inte vart eller hur jag ska börja. Jag vill hitta den där tryggheten, stabiliteten, allting som gör allting mycket lättare. Men vart hittar man sånt? Vart hittar man "lyckan"? ÄH, dålig dag kan jag nog påstå att jag har, kul liv!
Och jag vill veeeeeeerkligen flytta härifrån. Börja om från början i en ny stad. Ge mig pengar till en nystart tack så mycket!

Sick and tired.

Usch säger jag bara!! Jag hatar verkligen vintern just nu. Satans kyla! Satans förkylning!
Det är ju verkligen härligt att både jag och Niklas gått och sjukat ner oss en aning nu såhär mitt i veckan. Det är verkligen helt och hållet värdelöst. Helt orkeslösa och vi tycker så attans synd om oss själva. Vi borde faktiskt förtjäna ett fint pris för att vi orkar överleva.
Min näsa rinner konstant, jag nyser så jag nästan dör och min hosta dödar hela min hals ungefär. Tacka tobaksbolagen för att dom åtminstone tillverkar mentholcigaretter till oss sjuka nikotinbehövande människojävlar!
Nog för att det inte alls är det bästa att jag röker när jag är såhär nära döden (JA, jag älskar att överdriva!).Och imorgon skall jag åtminstone försöka ta tag i mitt liv lite granna och städa undan, det ser fasiken ut som ett riktigt jävla helvete här!

Och helt plötsligt idag fick jag något hemskt ryck och ville gifta mig, hah! Det händer ju typ aldrig. Men fasiken så mysigt det vore. Hela släkten samlad osv osv osv. Och jag skulle lätt designa min egna klänning, men en annan femma om jag verkligen skulle klara av det och sy den själv. Nej, jag skulle tvinga min kära mor att hjälpa mig!
Tänk om man bara kunde mogna till lite och verkligen ta steget in i vuxenlivet. Starta familj etc etc etc. Men hur fan skall man orka med såna serious business? Då är ju livet verkligen.. omställt helt och hållet. Fast å andra sidan kanske det är precis vad man behöver. Förändring.
Jaja, nu skall jag snora vidare.

PUSS!

Samboliv & svensk egoism.

Jajävlar, nu lever man samboliv med Niklas för tillfället. Det känns helt underbart att ha hans sällskap här hela tiden, det är sån enorm trygghet. Trist bara att det är så sjukt litet att bo två här, men sånt löser sig väl alltid i framtiden kan man hoppas. Det är iallafall riktigt skönt att ha någon att prata med hela tiden, istället för att bara sitta här helt ensam och uggla.

Och svenskar är så enormt egoistiska så det är snuskigt! Bilen dog idag när vi var på väg hem till Niklas mamma för att hämta grejer. Vi fick stå vid en utfart i över en timme i rusningstrafik och EN ENDA bil stannade och frågade om vi ville ha hjälp. Hur jävla ignoranta är människor egentligen? När det verkligen är helt uppenbart att man behöver hjälp, nej då jävlar finns det inte en vänlig käft i närheten, men hade det hänt dom hade dom minsann förväntat sig att någon skulle stanna och hjälpa dom! Åh, jag blir så jävla arg. Vad fan hände med "känn för dina medmänniskor"?!!!
Det är så enormt irriterande hur jävla grym egoismen i Sverige är egentligen. Alla tänker bara på sig själva och sina nära och kära, men när det finns folk i knipa då ser man åt andra hållet.
En kärring stirrade tillochmed på oss, skakade på huvudet och sa något till din gubbe som satt brevid. Hur jävla generöst är det på en skala mellan ett och tio? Kärringjävel säger jag bara!!!!

Nej, nu skall jag återgå till mitt, jag ville bara klaga! :D

Puss!

Kill the lights.

Ja jävlar anamma, självklart försov jag mig rejält idag. LYCKAT JENNY! >.<
Men men, ibland får man väl göra det också. Inte för att jag missade något sådär überviktigt förutom en dag med Niklas, men men, vad skall man göra såhär i efterhand? Ingenting alls, absolut iiiiingenting alls.
Och imorgon är det doktorn som gäller. 09:45. Jag kommer dö, på riktigt. Jag brukar ju fasiken aldrig kliva upp sådär tidigt, men men, ibland har man väl inget val. Och idag känns det verkligen som att jag bara skriver för att ha något att skriva liksom, helt jävla ointressant. Men men, livet suger!


Dagens vill ha: cola vore faktiskt underbart gott!
Dagens klädsel: mjukisbraller, beige/vit randig polotröja + underkläder
Dagens smink: kajal, ögonskugga, ögonbryn, rouge, mascara
Dagens frisyr: uppsatt med hårklämma aiiiight
Dagens låt: kat deluna - calling you
Dagens saknad: systers kids <3
Dagens planer: ptjaa.. tvkväll antar jag.
Dagens bästa: ingenting ännu
Dagens roligaste: ingenting har nog varit direkt kul idag. skitliv!!!!!
Dagens dummaste: allting
Dagens misslyckande: livet
Dagens köp: INGEEEEEEEEET!!!!
Dagens humör: pffft!

"The flight before christmas"



ÅHÅÅÅ, Niko måste verkligen vara årets mysigaste film. Jag är helt förälskad och skulle lätt kunna se den tusen gånger om! Jag förstår inte varför jag är helt såld på filmen som denna. Visserligen kan det väl bero på att man fortfarande i 22års ålder är som ett litet barn i huvudet, åtminstone ibland. Haha, men jag gillar läget. Man får ju passa på att vara barnslig medans man kan.
Men men, tillbaka till filmen, den var hur mysig som helst. Jag kan veeeerkligen rekommendera den till alla som är sådär barnsligt förtjusta i barnfilmer! :)

Och jag har sjukt tråkigt just nu, fast jag varit duktig idag och faktiskt tagit tag i min städning. Så nu ser det väl åtminstone relativt bra ut här hemma, i like it!
Jaja, undra om man skulle ta och slänga sig i sängen och sätta igång en bra film kanske kanske.

PUSS!


Dagens vill ha: jag vet inte, jag är nog rätt nöjd idag.
Dagens klädsel: trosor, nattlinne + knästrumpor.
Dagens smink: ingenting med tanke på att jag typ nyss duschat.
Dagens frisyr: halvblött och oborstat :P
Dagens låt: soldiers of jah army - true love <3
Dagens saknad: det finns la nååååågon
Dagens planer: film sen sova
Dagens bästa: niklas är la alltid bäst :D
Dagens roligaste: haha, niklas dödstorra humor xD
Dagens dummaste: KYLAN -.-
Dagens misslyckande: vet ej?
Dagens köp: ingentiiiing
Dagens humör: jorå såatteeeee..

Come running.

Helgen är över, och den blev faktiskt lyckad. Lugn fredag med Jonas & Cissi i tillberga. Myspys. Kändes fett skumt att ha en nykter fredag, speciellt när man umgicks med Cissi, haha. Vi kom på att vi aldrig umgåtts på det sättet, det enda vi vanligtvis gör tillsammans är fika eller festa. Herrejesus minsann. Men jag har iaf bestämt mig för att festandet skall skäras ner, jag orkar fan inte hålla på såhär längre. Jag var helt sliten både igår och fortfarande idag. Det enda jag har gjort är typ att sova, vilket visserligen behövdes rejält med tanke på att jag sovit skitdåligt hela förra veckan.
Lördagen spenderades i Ramnäs eftersom Kiddo hade födelsedagsfest, riktigt trevligt var det minsann. Även om jag blev riktigt dyngpackad på något konstigt vis. Kvällen avslutades hemma hos Tommy för min del. Haha, herre min gud alltså. Nästa helg ska jag iallafall vara nykter, igen! :)

Och för övrigt så HATAR jag det här vädret. Det är så förbannat jävla kallt här inne och jag tror att mitt jävla kukelement är trasigt! Det suger rätt så hårt. Jag fryser sönder om mina händer och bleesch. Jag fick fan sova med två täcken inatt för att det var så ruskigt jävla kallt. Det är okul som fasiken. Tänk bara när alla tusentals minusgrader dyker upp, då lär jag nog dö.
Jaja, om man skulle ta tag i städningen nu kanske, det kan ju behövas.

PUSS!

ART

I brist på liv (och SÖMN!!!!) så laddar jag upp lite random bilder bara sådär. HEJHÅHEJDÅ!

     

     

     

     

Live your life.

Åh jag älskar mina jävla ångestkvällar. Dom är så härligt jävla underbara, eller inte alls. Allting känns bara så enormt jävla jobbigt just nu och jag känner mig sjukt ensam. Även om jag vet att jag har dom absolut underbaraste människorna runt omkring mig. Men jag känner ändå att det är något eller någon speciell som saknas. Även om jag vet själv att jag behöver leva ensam ett bra tag framöver för att försöka få ordning på kaoset i huvudet och livet. Det krävs ju en hel del för att det skall kunna hända.
Och jag sitter vaken helt ensam medans lillasyster redan har somnat för ett bra tag sen. Och jag har sovit cirkus tv-tre timmar på över ett dygn och ska orka kliva upp halv åtta imorgon bitti. Härliga livet! Men det ordnar sig. Det är bara stå på benen och hålla huvudet kallt eller något. Jag sitter ialla fall här i min egna lilla mysstämning med tända ljus, rabarber&grädd té och lyssnar på låg musik. Jag vill komma bort, låååååååååååååååångt långt bort! Jag skulle behöva få lite andrum och ny energi. Men vart sjutton ska man ta vägen då?!

Jag måste verkligen lära mig att leva mitt egna liv, sluta lyssna på vad alla andra tycker och tänker om vad fan jag ska göra. Det är MITT liv, jag måste göra mina egna val, mina egna misstag. Ingen annan kan ju gå igenom skiten åt mig, tyvärr. Tänk om allting bara kunde vara lite enklare, om allting bara kunde flyta på normalt för en gångs skull. Men nejdå, så fort jag hittat styrkan rycks den ifrån mig igen. Och jag står där, tillbaks på ruta ett och måste försöka hitta orken till att återta kontrollen över mitt egna patetiska lilla liv.  Äsch, vad ska det egentligen tjäna till att sitta och gnälla? Det gör ju inte saker och ting enklare direkt.

Legitimation, tack så mycket!

Ä N T L I G E N har jag tagit tummen ur röven och varit nere på polisstationen och fixat mitt leg! På måndag får jag det i handen, härligt härligt! Nu är det slut på att behöva skicka alla andra till bolaget osv. Hååhåå, jag känner mig faktiskt riktigt stolt över mig själv måste jag få lov att erkänna, det känns heelt coolt faktiskt. Haha.
Jag är nog världens nörd inombords. Jag har blivit helt besatt av tvspel, jag blir glad av att jag tar tummen ur röven och fixat mitt leg osv.
Fast mindre kul idag var ju fasiken att lillebrors bil stendog PRECIS vid klippan parkeringen. Bara att ringa Niklas och be honom komma med sin bil och hjälpa oss, haha. Det måste varit en syn för gudarna när vi stog där och försökte få liv i stackars bilfan! Roligast av allt måste nog varit när JAG helt utan mina muskler skulle hjälpa till att putta bilen, haha. Men men, den började leva en kort sekund efter många om och men så vi åtminstone kom in på parkeringen. Sen var det bara att ringa efter Robban och be honom komma och hjälpa Jim hem. Men allting löste sig åtminstone till det bästa och bror lyckaes ta sig hem!
Och nu skall jag nog ta och klä på mig och kila ner till bussen för att åka ner och möta Jonas och Cissi. Trevligt, trevligt.

Och för övrigt så saknar jag att vara kär. Jag saknar pirret i magen och allt det där. Jag tror jag har blivit sjuk eller något, för jag är inte personen som VILL vara kär, eller BORDE vara för den delen heller. Kärlek är överskattat! Det står jag fast vid tills jag fått motsatsen bevisad.

PUSS!

Sure feels good.

Bra helg faktiskt. Har ju dock spenderat mest tid framför sims 2. Men det är ju fett kul så det spelar ingen större roll. Dessutom måste man ju passa på när man är på besök hos mor. Och det andra faktumet för helgen måste nog vara att det faktiskt var SJUKT skönt att ha en helt nykter helg. Det händer ju inte direkt alltför ofta. Men det borde jag faktiskt ändra på, det kan ju behövas.
Lillebror är på besök över natten så det blir nog en hel del tvspelande kan jag tro, hehuuu! Och imorgon tar jag tag i mitt liv duktigt och ska ner och fixa mitt leg, det vore ju på tiden! Då jävlar anamma kan man gå ut på krogen när man känner för det, handla på systemet själv istället för att skicka iväg alla andra. Det är ju bara pluspoäng på det.
ÅH, helt underbart att få komma hem till sitt eget och burra in fingrarna i katternas sjukt mjuka päls och bara känna hur kärleken finns i luften, håhå! Jajaaaaa, nu skall jag återgå till att umgås med bror min.

Puss!

Confusion.

ÅHÅ, jag hatar att jag sätter mig själv i så jävla sjuka lägen. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Fast egentligen är det ju inte ens kul, eller sorgligt, jag får helt enkelt skylla mig själv. Men det är jobbigt det här med känslor. Jag vet inte alls hur man ska hantera skiten. Men men, det är väl bara leva i nuet och gilla läget antar jag.

Gårdagen var åtminstone feeeeeeett mysig! Jag trivs så sjukt jävla bra i hans sällskap så det finns inte. Allting är alltid så avslappnat och man kan verkligen leva och bara ha kul. Allting är så enkelt och jag älskar det!
ÅH, norrköping snart! Jag längtar verkligen ihjäl mig något så jävla enormt så det är läskigt. DÅ kommer jag verkligen må så sjukt jävla bra! Bara ligga vaken i Dänihs säng hela natten och snacka bort flera, flera timmar. Det finns nog ingenting som är bättre än det. Det är så sjukt mycket kärlek över det hela, och sån enorm trygghet. Hah, jag blir alldeles sentimental när jag tänker på det ju, åhååå!!
Jaja, nu ska jag återgå till att vänta på att Niki dyker upp så man får lite sällskap.

PUSS!

Breathing your love.

Ojoj, jag har varit sjukt sliten dom senaste dagarna. Även om jag tog tag i mitt liv rejält igår och tvättade hela dagen. Tog tag i det mesta av disken också och lite av städningen. Hade fortsatt idag om jag inte skulle träffat Cissi. Men hellre det idag faktiskt, hehe.
Denna helg ska åtminstone bli lugn har jag bestämt mig för faktiskt. Åker nog till mamma och chillar där med lite familjemys. Låter toppenbra tycker jag minsann. Sen blir det kalas hos storasyster för storebror på lördag också. Mysigt! Var så sjukt längesen jag träffade honom.

Och idag känner jag att jag faktiskt har en rätt så bra dag, konstigt nog. Jag känner att jag har inspiration till att göra saker, men jag vet fasiken inte riktigt vad! Jaja, det kommer väl antar jag.  Nu skall jag återgå till mitt morgonkaffe.


Dagens vill ha: pengaaaar -.-
Dagens klädsel: underkläder, raggsockor, jeans, vitt linne + adidas tröja <3
Dagens smink: har inte sminkat mig än juu
Dagens frisyr: hästsvans dårååå
Dagens låt: Darin feat. Kat DeLuna - breathing your love
Dagens saknad: DÄNIHDÄNIHDÄNIH!!! <3<3<3<3<3
Dagens planer: TRÄFFA CISSI :)
Dagens bästa: morgonkaffe <3
Dagens roligaste: niklas för att han är så mesig xD
Dagens dummaste: min jävla hosta >___<
Dagens misslyckande: säg det
Dagens köp: cigg, mackor + mjölk
Dagens humör: PEEPPPPPPPPPPPP!

BIRTHDAY GRRRRL!

Jahapp, nu var man hela tjugotvå år då. Sjukt gammal jag känner mig, nu är man ju fasiken ingen ungdom längre ialla fall. Det är nästan lite sorgligt faktiskt. Fast jag fick veeeeerkligen den bästa födelsedagsfesten någonsin igår. Mycket folk och åh, jag hade det så sjukt trevligt faktiskt.
Nog för att jag fått lida rejält för det idag. Men det har det lätt varit värt. Och jag orkar fasiken inte skriva något idag heller. Dags att bädda ner sig och kolla nya avsnitten av andra avenyn! HÅH!

PUSS

RSS 2.0