Dagens låt:

Volbeat - A moment forever

Happi birthday!

Oh lord, helt förstörd idag, och ska ändå orka festa idag. Haha, men vad fan, gäller väl att hålla igång medans man fortfarande är "ung" antar jag. Kan ju inte direkt dissa Emmas 18års dag liksom, speciella dagen innan man blir 20, hehu. Och det är verkligen heeeelt underbart väder ute, vilket gör en gladare än vad man kanske borde vara. Visserligen är ju livet rätt underbart just idag, öl, trevliga människor och fint väder. YAAY!

Och Niki är lätt bästa kocken på länge. Ytterst goda våfflor fick man till lunch idag, i love it. Lärde mig också något nytt för mig, ha smör och socker på våfflorna. Hah, fett gott vare tamefan, konstigt att man aldrig tänkt på det innan. Låter visserligen fett äckligt till att börja med, men det var det ju inte. Och hej, feting värda inlägget.
Nu ger jag upp och knäcker en bärs.

Puss!

OCH GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ÄLSKADE EMMA!! Du gör mig glad för att du finns i mitt liv. Jag älskar dig!

Haaahaaaa

Hahaaaaaa, du driver mig halvt till vansinne med dina barnsliga jävla fasoneeeeeeeeeer. Vad fan har jag gjort dig egentligen? Lilla gumman, ta och väx upp. Personliga påhopp av främmande människor, oooh. Känner du dig tuff nu? Haha, jag skrattar så jag gråter åt dig.

Du som har varit svartsjuk på mig hela jävla tiden av någon jävla anledning, du som följer MIN blogg för aaaaaaaaaatt? Jaja, du är ju bara patetisk och det vet så sjukt många om. Haha, herregud.. Du är pinsaaaaaam!!

Pirr..

Du lyckas fortfarande få min mage att pirra till så fort jag ser att det är du som ringer. Varföööör?
Jag trodde inte det fanns känslor kvar, kanske det visserligen inte gör heller, men varför skulle det då pirra till? ÅH, jag blir sjukt jävla galen på allt det här. Jag vet bara att jag inte tänker lita på dig lika blint som jag gjort innan, jag vägrar få mitt hjärta krossat av dig en gång till.

Dagens låt:

Dead by April - Promise me. På Nikis begäran ;)

Confusion? EH, ja!

Okej, nu blir jag förvirrad.. Jag vet inte alls vad jag ska tro faktiskt. Men men, det är väl bara.. ta skiten som den kommer. Men med sjuk försiktighet den här gången, det känns inte riktigt som att det går att lita på det den här gången.

Och idag blire besök hos mor, hämta massa kläder och sånt därnt så jag har lite fler valmöjlgheter än vad jag har just nu, haha. Sen behöver jag verkligen plocka med mig mer smink också, yaay!
Jaja, jag har inget vettigt att skriva så.. heipa!

Puss!

Dagens låt:

Skazi - Hit and run

Hockey-nörden?

Ny dag, nya tag brukar man la säga. Även om vädret är sådär halvtråkigt idag faktiskt, men det går ju rykten om att det blir sjukt bra väder i helgen, det gillar vi. Och jag är sjukt sugen på öl och ishockey tittande på lördag eftersom både Sverige och Finland har sina premiär matcher i VM. Hejhej, jag heter Jenny och har blivit världens jävla nörd, haha. Jag vette sjutton vad som hänt med mig egentligen, jag som aldrig varit intresserad sådär av skiten förr, och nu helt plötsligt så.. ja.
Och nu är det exakt en vecka kvar tills vi åker och jag längtar ihjäääääääl mig på riktigt. Ska bli så jävla underbart bra att få komma bort ett par dagar och bara existera i fina fina Norrköping.
Jaja, nu ska jag fortsätta vänta på maten :D

Puss!

Dagens låt:

Maskinen - pengar

Life goes on..

Livet går vidare i sin egen takt, och en annan bara hänger med i svängarna ungefär. Livet är ju inte alls som man hade tänkt sig när man var ung, men men, det är bara gilla läget som sagt. Det är så mycket jag vill ändra på, men vart skall man börja? Först och främst måste jag la sköta allt det nya i mitt liv med ångestgruppen och allt vad det heter. Sen efter det så får man väl börja ta tag i livet på riktigt igen. För mycket grejer på en gång kommer fan aldrig funka för mitt huvud, då kommer jag fan bli ännu mer galen.
Och jag börjar tröttna sjukt mycket på att bara sitta hemma hela dagarna, jag vill ha något att göra. Men vad är ju frågan då? Inte så jävla lätt att hitta på saker när man är konstant fattig i princip. Men men, någon gång i framtiden kommer väl det också förändras kan man ju hoppas. Jag är åtminstone glad för att jag får bo här så jag har tak över huvudet, människor i närheten och mina älskade bebbar.

Jaja, nu ska jag göra något annat.

Puss

Two weeeeeks!

YAAAY, snart blire sätta sig på bussen och åka ner på staden för att möta upp Ciss. Och det är skönt som fan ute, fast kvavt så man dör. Blev ju fan svettig bara av att gå ner till macken och köpa cigg, hah. Men men, det blir säkert skitbra. Blir nog sitta UTAN jacka åtminstone, annars lär man ju flyta bort. Otrevligt.

Och nu är det exakt två veckor kvar tills vi åker, och jag önskar så sjukt mycket att det var en timme kvar. Åhåå, det kommer bli så sjukt jävla underbart. Mest för att man får se Dänih igen, och mycket för att man får komma bort från Västerås ett tag. Det kommer bli uppskattat som aldrig förr. Yaay!
Jaja, nu ska jag dricka upp mitt kalle kaffe, sen gå till bussen.

PUSS!

OH LORD!

HERRE MIN GUD säger jag bara! Niklas driver mig verkligen till vansinne med sitt SJUKT höga snarkande, som dessutom praktist taget TJUTER i två olika tonlägen. Jag fattar fan inte hur han lyckas, haha. Kan ju åtminstone vara glad för att han inte ligger och gallskriker som han gjorde natten innan, oh lord. Jag höll ju fan på att skita ner mig för att jag blev så jävla rädd, haha.

Och Valborg är planerat, biljetterna bokade och det är bara TVÅÅÅÅ VECKOR KVAAAAAAR! Och jag längtar verkligen så jävla hårt så jag snart avlider. Idag är livet underbart och imorgon blir det mysdag med Cissi.

PUSS!

Dagens låt:

Darren Styles - Flashlight. Man blir så sjukt glad av låten :D

I'M FINALLY FREE!

Åh, underbara dag! Jag känner mig sjukt glad, och helt jävla fri! Äntligen är kapitlet helt över, och fan aldrig igen! Nu går jag vidare med mitt liv, för jag vet att jag förtjänar fan så mycket bättre än dig. Jävla barnrumpa :)
Men men, skit i det.Jag är fri, jag får göra vad fan jag vill och jag skiter totalt i dig. Det skulle ändå aldrig funka, lika bra det. Och Niklas har verkligen haft rätt hela tiden, jag var nog bara lite för dum för att lyssna på honom. Och jag var fan inte kär på riktigt heller, hah. Snacka om att blåsa sig själv.

UNDERBARA solen har börjat kika fram också, det gillar vi! Så det blir en liten promenad med lillasyster om ett tag och köpa glass och sitta och snacka skit. Måste ringa Maria också vad fan, det hade jag nästan helt glömt bort. Jisses. Mitt minne är verkligen på topp, hah.
Jaja, rökpaus i solskenet.

Puss!

Avslut!

JATACK JATACK JATACK!! Äntligen har jag fått det slutet på skiten jag har väntat på. NO MORE skitunge kan jag ju bara säga. Jag förstår inte alls vad fan jag höll på med, vad sjutton jag tänkte på. Han är inte ens värd att skänka en tanke. Och jag hoppas, VERKLIGEN, att han blir olycklig. För det förtjänar han tamefan.
Och denna gång säger jag stopp på riktigt, jag tänker inte stanna kvar eller finnas där i framtiden när han ännu en gång kommer krypandes tillbaka och ber om ursäkt för allt han sagt.

One more thing.. DUUUUUUUU ÄR SÅ SJUKT JÄVLA PATETISK! :)

BÄSTA!

HAHAHAHA, jag läste nog bästa ordspråket, citatet eller whatever nyss.

If i wanted to hear from an asshole... I’d fart

Skratta och njut ;)

..........................

Jag säger bara en sak.. IDIOTHELVETE!!!!!

Hej ångestgruppen!

Sjukhusbesöket gick mycket bättre än vad jag hade väntat mig faktiskt. Nu kan jag åtminstone känna mig lite stolt över mig själv. 15 veckors "ångestgrupp" väntar från och med 28:e april. Spännande att se hur skiten fungerar, men det blir säkert asbra! Man lär väl vara lite positiv åtminstone. Ett steg i rätt riktning.
Sköterskan jag fick träffa var trevlig som fasiken, och nästa möte ska jag få träffa den andra också. Lite läskigt dock att man skall sitta i en grupp med massa nya människor varje vecka och kunna prata om allting. Frågan är ju hur tyst jag kommer sitta dom första gångerna, heuheu.

Och varför har somliga så jävla svårt för att vara raka och ärliga? Jag förstår inte riktigt grejen. Är det något som är fel, eller om man ställer en fråga, hur jävla komplicerat kan det vara att ge ett svar och vara ärlig? Eller är det mycket roligare att leka med någons känslor huxflux bara? Jag kan då inte förstå skiten, men det är väl inget ovanligt..

Sjukhusbesök, bah!

Jahapp, klockan tickar iväg och jag ska snart göra mitt första besök E N S A M på sjukhuset. Jag är verkligen helt jävla livrädd, men jag måste nog lära mig någon gång. Något nytt idag också dessutom, ännu mer läskigt!! Helt nya människor och jag måste göra det ensam. Bah bah bah!! Min värsta mardröm ungefär! Jag hade sån extrem lust att bara "råka" försova mig och skita i att gå dit, bara för att slippa göra det ensam. Men det är lika bra att ta tjuren vid hornen och få det gjort. Jag har ju som sagt en lååååång väg att gå för att bli "frisk". Och ja, det är nog första gången jag erkänner det såhär öppet också, hah. Stolt jag blir, eller inte!

Jaja, borsta tänderna nu då och sen kila iväg.

HJEEEEEELP! :(:(:(

PYJAMAS!

Hahah, ååh, jag hittade nog den coolaste pyjamasen på länge på Halens. Sjukt cool och jag VILL ha den!


bild lånad från halens.se

Dagens låt:

Code 64 - Without you

Fantasi.

Okej, lika dålig som vanligt på att uppdatera. Men har inte direkt haft något jättespännande att skriva heller. Det har jag väl visserligen aldrig ändåså, men vad fan :P
Helsjuka drömmar jag haft dom senaste nätterna. Jag fick ett barn bara POFF helt plötsligt, och massa sjuka grejer, haha. Ibland kan man ju verkligen undra vart fasiken man får all fantasi ifrån. Men roligt var det. Skickade sms till Niklas direkt när jag vaknade också och berättade, snacka om att han fattade noll eftersom det var något helt annat han hade smsat om. Glömde ju dock nämna i mitt sms att det var en dröm jag pratade om, haha.

Och jag verkligen älskar vårvädret som kommit på besök. Det är underbart med sol och värme, man blir glad i både kropp och själ. Trist bara att man inte direkt kommer få njuta av vädret utomhus idag eftersom vi skall tvätta, men men, det måste väl också göras.

Och ett svar på frågan kunde vara trevligt..

I R R I!!!!!

Jag blir verkligen sjukt irriterad på folk idag! Fast besviken är nog mer rätt ord i det här sammanhanget. Ena sekunden vill dom ses, dom är sådär söta och allting, för att i nästa stund behandla en som om man vore luft. WHAT'S THE POINT?! Jag bara undrar liksom..
Jag orkar fan inte hålla på såhär mer, bestäm dig någon jävla gång för vad du vill!!!

GE MIG!

Jag skulle ju INTE tacka nej till följande saker!



Tunika + jeansleggings - Gina tricot
Skor - skopunkten
solglasögon - chique.se

Köp åt mig så älskar jag dig forever ;)

Dagens låt:

E-type - This is the way. OOOOOLDIES är bäst! <3

Love is in the air!

HÅÅÅHÅÅÅ, jag älskar vädret. Jag älskar läget. En kaffekopp, en cigarett och sol på balkongen, kan det bli mycket bättre än så? JODÅ! För jag ska få leka med favvokidsen idag! WIEWIE! Jag känner mig sådär busigt vårig idag på något sätt. Men det känns skönt. Vintern försvinner, våren kommer med nya möjligheter och alla dessa underbara vårkänslor.
Och så har jag varit både snäll och duktig idag och designat om storasysters blogg. Den blev fan snygg ju, bara för att det är jag som gjort den, haha ;)
Jag ser fram emot helgen sjukt mycket! 20årsfest och antagligen maskerad efter det, eftersom 20års kalaset skall dras vidare till krogen, och orka med det! Jag är fan skitsugen på glass idag också. Fett gott med nybryggt kaffe och glass, I SOLEEEEEEEN!!!

Jaja, nu ska jag väl dricka upp kaffet och börja kila hem till syster.

Puss!

Memories!

Jahopp, hos mor igen dådå. Kan ju inte direkt säga att jag känner mig varken hemma eller välkommen här längre. Inte ens ett hej fick man av min kära mor. Usch! Jag vill bara ha eget boende, börja om på det sättet. Få allting så som JAG själv vill ha det. Jag börjar tröttna på den här situationen man lever i för tillfället, men men. Det är väl bara finna sig i eländet så länge det vara, pfft!

Och jag kom att tänka på en sak när jag stog i duschen.. Det är nästan konstigt hur människor man hade i sitt liv förr bara försvinner, poff bara så är dom helt borta. Man pratar inte med varandra, skickar inte sms eller någonting alls, men ändå har man dom kvar i sitt liv på något sätt. Dom finns liksom där i bakgrunden av livet. Jag kan ju inte påstå att det gör mig någonting alls, för det är ju människor jag vet att jag vill ha i mitt liv på ett eller annat sätt. Men ja, jag vet inte.. alla växer ju upp, förändras. Man glider ifrån varandra och finner att man inte alls har mycket gemensamt längre.
Jag menar, dom jag umgicks med under gymnasietiden (dom tre åren på media som jag räknar) umgås jag ju inte ens med längre. Knappt så man ens har kontakt med dom, men gudarna skall veta att dom finns i mitt hjärta, alltid. Jag tänker på dom sjukt ofta och minns alla roliga stunder.
Och den som alltid kommer ha en enormt stor del av mitt hjärta är nog Angelica! Så jävla mycket vi har gått igenom, alla bus & hyss, alla stunder. ÅH, underbara människa! Och jag är så otroligt jävla stolt över henne! Hon har gått igenom så jävla mycket, och blivit en sån stark människa! Jag kommer alltid skydda dig med mitt liv skruttprutt <3


Se bara så fiiin hon är <3

Dagens låt:

Entwine - Break me. Bara för den gamla goda tiden!

Dåååålig uppdatering!

Helgen är över, sen ett par dagar visserligen, men jag har verkligen inte haft ork eller lust att skriva något. Jag har bara umgåtts med Niklas & Pia dagarna i ända typ, haha. Det är här jag hör hemma, det är verkligen så det känns. Även om det är sjukt trångt att bo tre vuxna människor i en liten två, men det är på G att lösa sig. Hoppas jag åtminstone. Väntar på besked från min kära handläggare på sysselsättning&försörjning. Hon är ovanligt seg på att svara på mail märker jag, haha.
Helgen var typ huuuur bra som helst faktiskt. Fredagen var riktigt kul! TAAAAACK EMMA för att du finns i mitt liv! Lördagen blev liiite mindre lyckad än vad det var planerat, men slutade roligt ändå faktiskt. Det bästa var åtminstone mackan från Subway!!! Det är fan KÄRLEK! HAHA.

Jag har fått feting glada nyheter åtminstone. Det verkar som att Rickard äntligen bestämt sig för att dra sig upp hit för ett besök i våran härliga stad. Heuheu, det är ju inte en dag försent med tanke på att vi pratat och varit sjukt bra vänner i flera år men aldrig lyckats ses ännu. Det kommer bli enormt spännande. Men känner jag mig själv rätt kommer jag väl säkerligen göra bort mig totalt ;)

Jaja, nu ska jag dricka upp mitt kaffe och fortsätta vänta på att Niklas kommer hem från AMA.

Puss!

RSS 2.0