HAPPI NEW YEAR!

Visserligen är det la dagen innan, men vem fan bryr sig. Allting kommer säkerligen vara sådär jobbigt stressigt imorgon så jag kommer nog ändå inte hinna skriva, så jag får la få det avklarat nu redan :)
Året som gått.. tjaa.. vad skall man säga? Upp och ner, kaos, misär, alkoholintag, fyllesnack, bråk, osv osv osv.. men samtidigt ett av dom bästa åren också. Sjukt mycket roliga saker som hänt.
Men ungefär lika mycket kaos, bara hoppas på att 2009 bjuder på mer roliga saker ^_________^



årets klädsel: kjooooooool
årets smink: ögonskugga, kajal, mascara, ögonbrynspenna, rouge osv 
årets frisyr: ööööööh?
årets mat: det är la pasta as usual! 
årets köp: ja det undrar jag med xD
årets godis: lösgodis
årets bästa: cissi&niklas utan tvekan <3 
årets sämsta: allt jävla kaos
årets finaste: hihi, hanhanhan <3 
årets saknad: åh, jag saknar dänih som faaaaaaan!!! 
årets puss: HIHI! ^________^ 
årets kram: åh, men jag vet inte!
årets drog: din mamma!
årets låt: Infected mushroom - becoming insane! <3<3<3 
årets skiva: jag veeeeeeeeeet inte! 
årets film: sex and the city <3<3<3<33<3<3<3<3<3<3<3<3 
årets tv-program: men flera 
årets händelse: ptjaaa...
årets planer: hah, alldeles för många 
årets kommentar: vet eeeeeeeeeejsi
årets skada: hahaha
årets resa: karlskrona ^________^ 
årets avslutande: PUSSIS!

"if you love me, let me go"

ÅÅHÅÅÅ, nu blev jag sjukt kär på riktigt! Mysigaste låten på länge! I loooove it!

You, only you!

Utgången igår blev väl inte riktigt som väntat. Alla splittrades eftersom vi inte kom in på Harrys. Så jag, Tom och Tommy begav oss till Blue moon bar istället. Fett tråkigt till en början eftersom det var helt dött på folk, men inte så värst förvånande med tanke på att vi kom dit runt 22. Sen blev det åtminstone lite roligare senare framåt kvällen/natten. Även om saker och ting kunde gått bättre, hehu!

Och jag hatar att jag har blivit så läskigt svartsjuk av mig. Minsta lilla grejen och jag blir skitsur och allting rasar typ samman. Nog för att jag fått mig åtminstone ett litet bevis på att han tycker om mig. Det blir nog bra i slutändan, kan man ju hoppas.

Och tacktacktaack för att DU finns och gör mitt liv till vad det är. Jag älskar att vara i din närhet, sova sådär nära dig och bara lyssna på dina andetag. Det skulle jag lätt kunna göra vareviga dag. Och när du höll min hand i bilen igår ville mitt hjärta bara ta tusentals extra slag. Du får mig att känna saker jag aldrig kännt förut. Du är guld värd! PUSS på dig!!


Shopoholic!

AJ, min högra stortå ungefär! Shopping-glada familjen.AB! Jag, storasystrar och mami tog oss först en tripp till Tuna Park, VÄÄÄRDELÖÖÖÖÖÖST shoppingcenter måste jag nog erkänna. Man hittade ingenting alls som man ville ha, förutom ett par stövlar som bästa mami bjöd på som sen julklapp! I love them! ^^
Sen efter ett tag i E-tuna tog vi en tripp tillbaka till Västerås och begav oss ut till Hälla istället. Ännu bättre, inte! Man hittade typ inte mycket alls där heller, men men.. jag fick iaf en tröja som Kalle så jättejättesnällt ville betala sen :D
Egentligen skulle jag ju få betala själv, men han är bäst och bjuder på den, wiho!

Blir en liten sväng förbi Maria om en stund också, måste bara vila mina stackars fötter. Buhu! Och imorgon blir det nog utgång, i love it!! Första krogvändan med storasystrar & co. Spännande att få se hur kvällen avslutas. Jaja, nu ska jag nog koka mig en kopp kaffe eller nåt.

PUSS!


Dagens vill ha: COOOOOLA! ;(
Dagens klädsel: underkläder, strumpbyxor, shorts, linne + tröja
Dagens smink: foundation, kajal, ögonskugga, rogue & mascara
Dagens frisyr: utsläppt och helt skabbigt O.o
Dagens låt: men jag vet inte!
Dagens saknad: cissi!
Dagens planer: hälsa på maria och sen blire väl lugnt.
Dagens bästa: dagen med systrar + mami! <3<3<3<3<3
Dagens roligaste: haha, alla historier i bilen :D
Dagens dummaste: min stortå gör ont ;(
Dagens misslyckande: vet icke
Dagens köp: skor + tröja ^^
Dagens humör: HEJHEJ ^^

MERRY X-MAS!

Yes, nu äre julafton fo' sho'! Sminkad, påklädd, hårfixad. Dagen har la varit positiv hittills åtminstone, bara hoppas att den fortsätter i samma stuk. Då blir jag glad i brallan. HO HO!
Nog för att jag fortfarande inte fixat klart hela håret men ändå xD
Jaja, nu skall jag väl återgå till att göra något annat.

PUSS BAH!


Dagens vill ha: ett nytt liv tacktacktack!
Dagens klädsel: underkläder, strumpbyxor, benvärmare, långt linne + bolero
Dagens smink: ögonskugga, kajal, mascara, foundation, rogue, ögonbryn
Dagens frisyr: uppsatt med raggarlugg. HEHU!
Dagens låt: darin ft. kat deluna - breathing your love
Dagens saknad: NIKLAS! <3
Dagens planer: fira jul HALLAAAH?!.
Dagens bästa: jadu, jag är snygg! xD
Dagens roligaste: ingenting ännu tror jag?
Dagens dummaste: det är nog rätt kallt, jajaja!
Dagens misslyckande: jadu?
Dagens köp: ingeeeeeeeeeeet
Dagens humör: jag är seg, men hejhej livet!

Christmas night.

USCH, det luktar verkligen kyla när man kliver ut på balkongen för att röka, jisses. Men vart fasiken är snön?! Visserligen hatar jag ju skiten, men det är det mysigaste som finns på självaste julafton. Åhå, kom kom kom snö! Sen kan du gärna få försvinna igen, eller nej, stanna ett litet tag så man hinner rejsa med pulka och liknande. Hehu!
Jaja, vi får väl se vad (morgon)dagen har att erbjuda. Känns som att det kommer bli rätt så värdelöst med tanke på att alla andra ska gå iväg, så jag får sitta här i min ensamhet. Får väl installera massa spel och sånt och sitta här och nörda tills alla andra kommer tillbaka. Det är ju åtminstone något.

Fett besviken på att lillebrors ps2 inte vill funka längre, jag som var sketans sugen på att lira guitar hero tidigare, men men.. det får väl vänta.Känns helt ruttet att alla redan gått och lagt sig, och här sitter jag helt ensam liksom.. Jaja, what to do, what to do.
Jag längtar tills denna jul är över, just nu HATAR jag verkligen skiten!


Tänk att stolthet alltid är något som skall ta överhanden. En liten ursäkt blir så förbannat svår att ge. Gilla läget! Dessutom stannar jag hellre här än att komma någonstans och känna mig ovälkommen.


Dagens vill ha: en puss!
Dagens klädsel: pyjamasbyxor, tjocktröja, underkläder osv..
Dagens smink: mascara + ögonbryn
Dagens frisyr: uppsatt
Dagens låt: crossfade - cold
Dagens saknad: åhåhåh <3
Dagens planer: tvtittande sen försöka sova.
Dagens bästa: att hansens kooom <3<3<3<3<3<3
Dagens roligaste: jadu, hahah.
Dagens dummaste: julen!
Dagens misslyckande: att jag inte orkat fixa klart mitt hår antar jag. 
Dagens köp: noooooothin' at all!
Dagens humör: nej, jag vet inte. orka livet!

UPP WITH THE TUPP!

Så jävla kul att min dygnsrytm blivit helt jävla sneknullad. Sov till klockan 17 ungefär igår och hade fortfarande inte somnat klockan sju imorse så fanns ju inte direkt någon mening med att ens försöka. Skall ju ändå ner på staden om ett tag och träffa älskadeälskade lillasyster!

Och bara för det kan jag bjuda på lite pics bah sådär lixx hallaaaah! :D

     
ÅH, morgonmys med bebbarna är fasiken det bästa som finns!! DET om något är så sjukt jävla mycket kärlek så man blir helt lycklig och varm i hela kroppen. Bättre katter finns tamefan inte!
PLUS att jag älskar att jag är så sööööt osminkad och osovad (HAHA)! Men den bjuder jag på ^^

Hey hoe, i'm the destroyer!

Jahapp, så var hela jävla julstämningen förstörd i en handvändning. Något man verkligen sett fram emot hela året, så är man inte direkt välkommen eftersom jag ändå bara förstör allting så som det så vackert blev uttryckt. Mycket trevligt.
Jag trodde väl ändå aldrig att min egen familj skulle utesluta mig, men uppenbarligen. Dock  gäller det ju inte hela familjen heller men ändå.. Tur att man alltid har lillasyster på sin sida. Hon är bästbästbäst!!

Och det här året kommer nog sluta som det värsta någonsin. Fyfan säger jag bara.. ett helvetiskt år lider mot sitt slut. När fan i helvete skall allting vända och bli bra för min del? Precis allting går rakt emot mig nu med knivar, spikar, nålar och allting riktade rakt mot mig. Hur fan i helvete ska man orka kämpa för något när det ändå aldrig blir bra? Yes, jag har nått botten ännu en gång, och hur jag skall ta mig ur detta kan ju bli enormt spännande att se. Hehu!
Nyår då.. wiihoo, fira ensam. Sitta hemma hos mamma och uggla. YEEES vad jag älskar livet!! >____<
Jaja, jag skiter i vilket. Det hade väl ändå bara blivit tråkigt om man hittat på något. Dessutom lär man ju spara pengar på att slippa köpa en ny outfit tills dess..

LIVET SUUGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!!!

Tur att låten kan rädda dagen <3

Everything falls apart.

YES, kaoset är ett faktum i mitt liv just nu. Ingenting går som jag vill att det skall gå, jävligt kul. Nu står man här ensam (nästan iaf) bara för en liten jävla skitsak. Och ja, jag får ta på mig hela skulden. Det är bara jag som gjort fel som vanligt. Herregud säger jag bara.. Jag är både arg, ledsen och besviken på hela skiten. Vi var fler om det, ellerhur?!
Jaja, what to do, what to do. Jag har sån sjuk lust att bara packa mina saker och sticka långt åt helvete. Norrköping lockar mest faktiskt. Dänih finns åtminstone alltid där i vått och torrt. Thaaaankg god for that!

Och ÅÅÅH, underbara människa DU är! Du ställer alltid upp, och du stöttar mig. Jag är så sjukt glad för att du finns och gör mitt liv så fett mycket roligare. Jag hoppas verkligen att du alltid kommer vara en del av mitt liv! PUSS för allting :*

Och ja, jag har tappat livsglädjen helt och hållet, precis nu inför julen och allt. HEJA LIVET! Därför tänker jag fan lägga mig och glo på film och dö en smula..

HEJ!

Sömnlös i Västerås!

ÅH, jag älskar att jag fan inte kan sova. Trots över två timmars försök.. Jävla skit!! Och vi som skulle kliva upp i tid imorgon och fixa och trixa med massa grejer innan det är dags för krogen. Maskinen spelar ju, feeeeeeeeett bra! ^^
Jag är nådigt avundsjuk på Niki som somnade för längesen och ligger och snarkar för kung och fosterland, fast visserligen hade han mitt problem igår. Då var det jag som somnade och han som låg vaken. Livet är orättvist.
Jaja, dagen i sig har åtminstone varit toppen. Tog en tripp förbi "häääärligaa" skultuna för att hälsa på min kärakärakära Cecilia. Vi begav oss hem till hennes mor och drack kaffe och snackade massa skit. Och feting mysigaste stämningen vi hade också, aaw! Ibland undrar jag vad jag gjort för att förtjäna så fina människor som Niki och Cissi. Otroliiiigt!


myspys med kaffe hos mami <3



åh, galna idéer är dom bästa! haha, jag fick för mig att jag skulle pierca mig mellan tummen och pekfingret, och YEAH DUDE! Jag lyckades efter en timmes kämpande med nålen. Onödig grej, jag VET! Men det är la min kropp, och det var som sagt bara en galen idé. Och nu kanske jag borde försöka sova ändå, hejhå!


ÖNSKELISTA PT.3

Och så fortsätter vi med önskelistan, i brist på annat. Och önska är ju gratis, ellerhur? ;)

       
        
allting från http://www.ellos.se

ÖNSKELISTA PT.2

     
    
Samtliga från http://www.hikmet.se


Från http://www.koneko.se

     
Från http://www.halens.se

Missing

Julen närmar sig med skrämmande stora steg, och jag har inte ens börjat handla mina julklappar ännu. Det är ju oerhört misslyckat gjort av mig måste jag få lov att erkänna. Men men, det kommer väl det med kan man hoppas.
Inte för att jag känner att jag har direkt råd att lägga ut pengar på sånt just nu, men vad fan, det är ju själva grejen som räknas. Det är ju en av dom viktigaste traditionerna tycker jag ialla fall. Julen är ju ytterst speciell.

Och herrejesus vad jag saknar att vara sådär barnsligt kär. När man skulle kunna sitta och skriva en hel bok om alla pirriga känslor, varje sekund man saknar den man älskar osv. Nog för att jag känner att jag behöver leva ensam, utan ett förbannat förhållande. Men att vara kär är ju ändå sådär jävla speciellt. Det finns ju ingen annan känsla som kommer i närheten av det där pirret man får i magen, saknaden man har så det gör ont i en. Pussarna i pannan som kan rädda vilken situation som helst. Herregud, vem fan uppfann egentligen allt detta barnsliga beteende?
Den där tryggheten man har när man vet att man är omtyckt och att man är den där speciella personen för någon annan, det är ju DÅ man verkligen lever, då man andas som allra bäst. Men ja, jag vet inte.. jag har väl bara hamnat i en kärlekskrank period, den lär nog gå över.
Men när ska jag växa upp och börja ta ansvar i mitt liv? Komma någonstans? När fasiken ska jag bli sådär seriös som mina äldre syskon är. Dom har ju familjer, jobb, kärlek. Vad har jag? Inte ett jävla skit. Eller jo, jag har ju min familj, mina vänner och katterna. Men det är ju inte samma sak. Jag har ju ingenting som är MITT eget. Något som jag får kämpa för. Något som jag måste få att funka. Nej, jag orkar inte vara sentimental. Mitt liv börjar när det börjar, punkt slut.

Puss!

Relationshit!

Jag & Niki har gång på gång kommit fram till att vi är som ett gift par, haha. Vi lagar mat varannan dag, delar upp hushållssysslorna mellan varandra osv. Vi är för fan världens bästa par, PLUS att vi får ha sex med andra. Haha. Skulle ju dock inte fungera om vi hade sex med varandra heller, men ändå. Vi är nog hela världens "drömpar".
Men jag trivs så enoooormt jävla bra tillsammans med honom, vi har umgåtts varenda dag sen han "flyttade" hit och vi har inte tröttnat på varandra. Det är äkta vänskap måste jag erkänna. Jag skulle aldrig klara mig en dag utan honom i mitt liv, det vore rena rama kaoset. Ännu värre än det jag redan lever i.

Och NU skall jag ta tag i mitt liv lite smått, jag ska söka min utbildning så jag kommer ett steg framåt åtminstone, sen jävlaranamma! Någonting måste jag ju göra med mitt liv åtminstone. Jaja, nu skall jag dricka upp mitt kaffe.

PUSS!

RSS 2.0