ingen rubrik.

Ensamhet. Tystnad. Ångest.

Fanfanfan, jag fattar inte vad problemet äääääääär.. Aldrig någonsin kan man vara nöjd med det man har, det är aldrig tillräckligt hur mycket man än har. Varför?! Varför kan man inte bara lära sig att älska det man har, uppskatta det och bara ja.. leva med det. Nejdå, istället så ska man leta fel på precis allting och istället förlorar man sjukt mycket på det. Och i slutändan så står man där ensam. När jag blir stor ska jag åtminstone lära mig att uppskatta det jag har istället för att önska saker som aldrig kommer hända.

Och jag är blir nästan äcklad av alla dessa toffelpar som finns överallt. SNÄÄÄÄLLA, försvinn typ.. Det är sjukt irriterande att man inte ska kunna umgås med folk för att dom har pojkvänner/flickvänner. Då finns man knappt längre, sen om det mot förmodan skulle ta slut, javisst, då duger man prima igen. Jag orkar inte med skiten.
Vad är meningen med att ha vänner om dom ändå bara finns där ibland?

Äh, bajs på livet. Nu sover jag!

Studentfirande osv.

Sjukt lat man blivit på att uppdatera, men händer ju inte direkt mycket spännande i livet just nu. Känns som att dagarna bara flyter på i vanlig ordning.
Dock har det ju varit en stoooor händelse i familjen, kärakära lillebror tog ju studenten förra veckan. Och guuudars skymning vad stolt jag är över honom! Och han var förbannat stilig också, jisses. Nästan så man blev tårögd.
Släkt-träff efter utspringet också, inte direkt världens roligaste. Släkt-träffar är nog bland det värsta jag vet, behöva småprata med folk man aldrig träffar. Släkt eller inte, det suger!! Men det var trevligt på sitt sätt ändå. Jag hade ju trots allt min favvo Niklas med mig.
Ah well, sova nu kanske, orkar inte skriva och ska dessutom upp tidigt imorgon, blöööe!!

Seeee bara vad stilig han var! ^^


Och självklart vare full fart på kidsen hela dagen ;)

Livet suger..

Två dagars huvudvärk, svullen hals, snorig, lättirriterad och konstant trött. Kan livet suga lite mer? EH, ja. Lägenheten vi verkligen hade hoppats på skulle visas idag, någon jävel hann före!! Grymt irriterande, vi som nästan trodde att vi skulle få den, men men.. life goes on.
Och min hals ska självklart börja hora sig för att retas, det gör fan inte ont, men det är onödigt irriterande att det skall ta emot när man sväljer.. blööö! Fast Pia var underbar och bjöd på pizza idag, det gillar vi!

Och det är sjukt hur jävla mycket man verkligen saknar det där magpirret ibland. Man saknar väl egentligen alltid det man inte har. Nägon som håller om en när man sover, pussar en på pannan, ger en komplimanger osv osv osv.. Men då är ju frågan, VARFÖR saknar man det? När man väl, eller ja, när jag väl får det jag vill ha så tröttnar jag. Då börjar jag bara dra mig undan, mest av rädsla för att behöva gå igenom samma skit som alltid händer. Men vad fan.. även jag måste väl våga chansa någon gång.
När jag blir stor ska jag bli modig och verkligen våga bli kär på riktigt.

NU: spela lite, sen försöka sova bort huvudvärken åtminstone.

Puss!

SKITVÄDER!

Jahapp, så var det urtrista vädret tillbaka igen då.. Jag som trodde vi skulle få åtminstone några dagars solsken till. Men men, man kan la inte få allt här i livet.
Och jag satt och tänkte tidigare på hur fort tiden går.. Lillebror tar studenten nästa vecka, helt sjukt. Jag minns det nästan som igår när vi fortfarande var små och bråkade om vem som skulle göra vad vid städningen. Och nu är han vuxen.. Studenten nästa vecka, körkort, egen bil. Herregud, han växer ju om mig med hästlängder. Nog för att jag åtminstone hann ta studenten innan honom, men det var ju faktiskt en fråga OM jag skulle göra det ett tag, haha.
Men jag är åtminstone sjukt stolt över honom! Min lilla lillebror <3

Rättegång på fredag, och jag har verkligen INGEN lust alls, usch! Vad hemskt det känns att behöva sitta där och återberätta en historia man knappt minss. Jag får sån enorm ångest bara jag tänker på det, god oh god. Men men, det ska la gå bra. Hoppas jag åtminstone.
Och vad händer i helgeeeeeen?

Puss!

Sveriges vitaste svensk, ett minne blott.

Noll fantasi. Noll ork. Noll liv.
Dagarna bara flyter på, och mesta tiden som senaste dagarna har spenderats ute i den underbart härliga värmen. Och hör och häpna.. JAG har fått färg!! Det har nog inte hänt sedan.. gudarna vet när. Haha, lite skönt är det. Jag menar, någon gång måste väl också jag sluta upp med att vara Sveriges vitaste svensk.
Och sommarplanerna börjar ta form, och jag älskar det. Lägenhetsletandet fortsätter i vanlig ordning och nu i veckan borde vi få ett svar, tycker jag åtminstone. SJUKT underbart det vore att äntligen få något eget igen, inte för att jag inte trivs här, för det gör jag verkligen. Vi är som världens bästa lilla familj, haha.

Och allt som har med känslor att göra skjuts åt sidan, glöms bort. Jag behöver nog en paus från allt det där, spendera tid på människor som verkligen betyder något, och framförallt på mig själv.
Lite stolt blir jag ändå över mig själv som faktiskt tagit mig ork och tagit tag i viktiga saker som jag så jäkla länge skjutit upp. Ringt inkasso-skiten och fixat avbetalningsplan, beställt ny pin-kod till CSN så jag kan ta tag i det, skickat iväg papper till domstolen osv osv osv. Jag förtjänar fasiken en present för allt slit, haha.

Nej, nu blire bädda ner sig. Sjukt trött.

Puss!

RSS 2.0